Molenmakershoek 63
7328 JK Apeldoorn
Telefoon 055 5395100

Bovac Auto Nap
Autovandescheur rounded border

Moderne electronica

Wij hebben de modernste controle- en diagnoseapparatuur en het juiste gereedschap in huis. Bij ons werken autotechnici die veel ervaring hebben en op de hoogte zijn van de nieuwste autotechnieken, zoals ABS, Tiptronic en vele andere innovaties in autoland.

Om welk automerk of type het ook gaat, u kunt er van op aan dat uw auto in goede handen is. En een ander voordeel: het zal u opvallen dat de technici heel betrokken en gemotiveerd uw auto onderhanden nemen. Dat is ook weer niet zo verwonderlijk. Wij zijn een bedrijf die wat kleiner van omvang is. Dat maakt doorgaans dat het er plezierig werken is. De sfeer is vaak wat informeler, de benadering persoonlijker. En doordat de technici elke dag weer andere autos zien, blijft het werk afwisselend. Lopende bandwerk is er niet bij. Dat geeft doorlopend nieuwe, technische uitdagingen. Dat stukje motivatie maakt dat u altijd plezierig en professioneel wordt geholpen. De technici zijn ook altijd goed geschoold.

 

Daarnaast heeft de EU-wetgeving ervoor gezorgd dat wij als onafhankelijk autobedrijf volledige toegang hebben tot de technische informatie en merktrainingen van alle autofabrikanten. Dus de benodigde kennis en kunde zijn altijd in huis! Bij onafhankelijke autobedrijven kunt u rekenen op vakkundige, goed opgeleide en gemotiveerde autotechnici. Technici die raad weten met elke merk auto. En hebben alle modellen wel een keer onderhanden genomen. Tegenwoordig mogen autobedrijven immers alle merken auto's onderhouden.

 

Get the Flash Player to see this player.

rounded border