Molenmakershoek 63
7328 JK Apeldoorn
Telefoon 055 5395100

Bovac Auto Nap
Autovandescheur rounded border

Onderdelen

Moet er een onderdeel aan uw auto worden vervangen? Dan gebruiken wij bij voorkeur technisch gelijkwaardige huismerkonderdelen in plaats van merkonderdelen. De reden daarvoor is simpel.

De prijs mag iets minder zijn, de kwaliteit niet. Remmen, luchtfilters, bougies. Het zijn zomaar een paar auto-onderdelen. De meeste autobezitters weten wel dat niet alle onderdelen in een auto gemaakt worden door die autofabrikant zelf. Voor veel onderdelen doen ze een beroep op gespecialiseerde bedrijven. Die fabrikant van remmen, van luchtfilters of van bougies zet zijn eigen merk op het product en de verpakking en levert het als 'merkonderdeel' aan de autofabrikant.

De kans is echter groot dat ook diezelfde remmen, luchtfilters en bougies zonder vermelding van het merk worden gemaakt. En worden verpakt in een keurig neutraal doosje. Dan heten ze ineens geen merkonderdelen meer, maar huismerkonderdelen. Verschil in kwaliteit is er niet. De onderdelen voldoen exact aan de specificaties van de autofabrikant. Het enige verschil is de prijs. Die kan vele tientallen procenten lager liggen. En omdat we als onafhankelijke autobedrijf autorijden graag leuk willen houden voor u, hebben we een voorkeur voor die huismerkonderdelen!

 

Get the Flash Player to see this player.

rounded border