Molenmakershoek 63
7328 JK Apeldoorn
Telefoon 055 5395100

Bovac Auto Nap
Autovandescheur rounded border

Onderhoudsbeurten

Grofweg kennen we twee soorten onderhoudsbeurten, de grote en de kleine beurt. Het verschil leggen we u graag even uit.

Bij de kleine beurt worden de meest essentile punten gecontroleerd zoals vloeistoffen, lichten, remmen, ruitenwissers, schokdemper, uitlaat etc. En wordt in de meeste gevallen de olie ververst en het oliefilter vervangen. Bij een grote onderhoudsbeurt worden meerdere onderdelen nauwkeurig gecontroleerd en indien noodzakelijk vervangen. In meeste gevallen is de APK keuring gratis als er gelijktijdig een grote onderhoudsbeurt wordt uitgevoerd. U kunt erop rekenen dat wij deze beurten uitvoeren volgens de specificaties van de fabrikant.


Zomer en winter
Denk ook eens na over een zomer- of een winterbeurt. Veel autos worden in de loop van het jaar aan soms extreme omstandigheden blootgesteld. Bijvoorbeeld tijdens een lange reis met caravan naar het zuiden. Of een rit over besneeuwde en beijzelde wegen op weg naar de wintersport. In dergelijke gevallen is het raadzaam om vooraf een aantal zaken te laten checken.


Zit er nog voldoende koelvloeistof in het systeem? Heeft de remvloeistof nog de juiste samenstelling? Zit er nog voldoende profiel op mijn banden? U kunt het beste voor de zomer en winter even een check uit laten voeren zodat u altijd veilig op weg bent. Wij weten precies wat er bij komt kijken om uw auto in de beste conditie te brengen.


Banden, uitlaten, accu's
Voor nieuwe (winter)banden, een uitlaat, een accu of schokbrekers zijn wij een aantrekkelijk alternatief. U vindt bij ons een grote sortering van alle bekende merken tegen concurrerende prijzen. En altijd zeer snel leverbaar; vaak zelfs direct.

 

Get the Flash Player to see this player.

rounded border