Molenmakershoek 63
7328 JK Apeldoorn
Telefoon 055 5395100

Bovac Auto Nap
Autovandescheur rounded border

Schadeherstel en glasreparatie

Even een misverstand rechtzetten. Veel verzekeraars verwijzen u naar gespecialiseerde bedrijven voor schadeherstel. Ze doen voorkomen alsof dat uw enige keuzemogelijkheid zou zijn.


Maar u wilt misschien helemaal niet naar een bedrijf dat u niet kent en waar men u niet kent. Goed om te weten dat u die keuzevrijheid wel heeft. Ook voor perfect schadeherstel zijn wij de beste optie. Wij kennen u en uw auto. En de reparatiekosten? Die worden door de verzekeraar gewoon uitgekeerd. Maakt u zich dus niet ongerust. .

 

Glasreparatie
Een ingeslagen ruitje. Een ster in de voorruit. Er zijn van die schades die niet kunnen wachten. En wachten hoeft ook niet. Repareren is tegenwoordig heel eenvoudig, ook bij ons. Wij bieden u namelijk ook GlasService. Snel, zonder administratieve rompslomp en met garantie verzorgen wij voor u de ruitreparatie.


Snel en vakkkundig
Afhankelijk van de schade wordt bepaald of u kunt wachten op de reparatie. Om het u gemakkelijk te maken, kan glasreparatie ook tegelijk met een reguliere onderhoudsbeurt uitgevoerd worden.

Zonder rompslomp
Wij verzorgen de administratieve en financile afhandeling met uw verzekeraar. Voor een snelle afhandeling adviseren wij u uw groene kaart of polisblad mee te nemen.


Voordelig
Autoruitreparatie- en vervanging is er al vanaf EUR 0,- eigen risico. U dient wel verzekerd te zijn voor ruitschade (vanaf WA Extra).

 

Get the Flash Player to see this player.

rounded border