Molenmakershoek 63
7328 JK Apeldoorn
Telefoon 055 5395100

Bovac Auto Nap
Autovandescheur rounded border

Garantie-vormen

Volledige fabrieksgarantie tot deze verstreken is

Er zijn nogal wat spookverhalen over de fabrieksgarantie op een nieuwe auto. Die zullen we voor eens en voor altijd uit de wereld helpen. Koopt of onderhoudt u uw nieuwe auto bij een onafhankelijk autobedrijf, dan behoudt u gewoon de fabrieksgarantie.

Dat geldt ook als u uw nieuwe auto elders heeft gekocht en het onderhoud door een onafhankelijk autobedrijf laat doen. Het is een hardnekkig misverstand dat u verplicht bent uw auto dan te laten onderhouden bij het bedrijf waar u m heeft gekocht. Het is zelfs verplicht in de Europese wetgeving dat u die keuzevrijheid heeft.

Als u uw auto bij ons in onderhoud geeft, blijft de fabrieksgarantie dus gewoon in tact. Alleen als u bij een defect daadwerkelijk een beroep op de garantie doet, eist de fabrikant dat de betreffende reparatie wordt uitgevoerd door een merkdealer. Maar ook in zon geval kunt u uw auto gewoon bij ons brengen. Wij zorgen er dan voor dat de merkdealer wordt ingeschakeld, zodat uw garantieclaim probleemloos wordt afgehandeld.

U kunt dus altijd bij ons terecht. U behoudt altijd de fabrieksgarantie en kiest zelf het bedrijf waar u het liefste klant bent.

3 maanden Bovag-garantiepas op lichte bedrijfswagens
Klik hier voor het digitale formulier met de garantiebepalingen.

6 maanden Bovag-garantiepas op personenauto's
U kent BOVAG ongetwijfeld van de bekende garantie, de BOVAG-garantie. Het is niet voor niets dat die garantie zo bekend is geworden. Want wie een gebruikte auto koopt, krijgt er mét die BOVAG-garantie ineens een flink stuk zekerheid bij. De zekerheid bijvoorbeeld dat gebreken worden hersteld die u bij de koop over het hoofd heeft gezien En de zekerheid dat u een garantieperiode heeft. Als er binnen zes maanden iets stuk gaat (door normaal gebruik), wordt de reparatie kosteloos voor u geregeld. Die BOVAG-garantie is standaard bij een auto vanaf € 4.500,- of een aanschafprijs van meer dan 35% van de oorspronkelijke cataloguswaarde.

Klik hier voor het digitale formulier met de garantiebepalingen.

Garantie kan tegen betaling worden verlengd, dit wordt per occassion afzonderlijk bekeken.

 

 

Garantie afgekocht - in geval van zo meenemen -
De koper gaat akkoord met levering zonder garantie en conformiteitsbeginsel

 

Get the Flash Player to see this player.

rounded border